De familie vraagt om foto's van de uitvaart

Je zit rond de tafel met de familie om het afscheid van hun dierbare vorm te geven en dan krijg je de vraag: "We willen de uitvaart graag vastgelegd hebben, kan dat?" Ook dan wil je de nabestaande direct een betrouwbare partner kunnen voorstellen. Je neemt hierdoor weer zorgen weg bij de familie.

Je kunt ook opmerken dat de familie nadien veel baat zal hebben bij foto's van de uitvaart. Omdat er kleine kinderen bij betrokken zijn, iemand met dementie, familie die in het buitenland woont of families waarbij fotografie een grote rol in het leven speelt. Ook dan wil je de nabestaanden kunnen helpen.

"Ik ben heel blij met deze dierbare herinneringen die vormgegeven zijn in een prachtig album."

Thea

Gediplomeerd afscheidsfotograaf

Ik ben Daisy Renders en gediplomeerd afscheidsfotograaf. Eind 2015 heb ik de opleiding tot bekwaam afscheidsfotograaf afgerond en heb sindsdien jaarlijks een diversiteit aan uitvaarten mogen fotograferen waarbij ik veel ervaring heb opgedaan.

Ik schakel altijd graag met jou, de uitvaartverzorger, zodat ik ook goed voorbereid op pad kan en ik op de dag van de uitvaart zo min mogelijk op val. Tevens ziet de familie mij vaak als een teamlid van de uitvaartonderneming en daarbij is het belangrijk dat we goed op elkaar zijn ingespeeld en ik een visitekaartje ben voor jouw bedrijf. 

STIVU bijna op zak

De uitvaartbranche heeft mij geraakt. Als professioneel fotografe ben ik daarom de opleiding gaan volgen tot bekwaam afscheidsfotograaf. Ik voelde dat deze specialisatie bij mij als persoon zou passen. Ik ben rustig, heb een groot empatisch vermogen en krijg vaak te horen dat mensen zich bij mij op hun gemak voelen.

In 2019 besefte ik mij dat ik nog meer kennis wilde opdoen van de uitvaartbranche. Ik vond het belangrijk dat ik alle ins en outs kende, zodat ik weet wat de familie allemaal al heeft moeten doen voordat ik überhaupt in beeld kom. Hierdoor kan ik nog meer empathie tonen richting de familie en kan ik op collegiaal niveau met jou als uitvaartverzorger schakelen.

Inmiddels heb ik mijn stageverslag en alle theorie-examens met een voldoende afgerond en mag ik half november 2021 op mondeling examen bij het STIVU. 

Wat mag je van mij verwachten?

Dat ik altijd met respect fotografeer en mij respectvol (rustig) beweeg tijdens het afscheid.​

Dat ik tijdens de reportage zo ‘onopvallend’ mogelijk aanwezig ben, maar dat ik wel een zo maximaal en mooi mogelijk beeldverslag maak.​

Ik zorg ervoor dat ook de mensen die niet bij het afscheid aanwezig konden zijn een goed beeld van het afscheid krijgen.​

Dat er na het afscheid een waardevol beeldverslag is voor generatie op generatie.

Wensengesprek

Tijdens een wensengesprek kom je er misschien achter dat de familie nog erg veel baat kan hebben bij het vastleggen van een laatste gezamenlijke herinnering. In eigen tuin of op een andere waardevolle locatie voor de familie. Als afscheidsfotograaf kan ik ook dan de familie helpen.

Lieve woorden

Laten we kennismaken

Wil je graag een betrouwbare afscheidsfotograaf als partner? Een fotograaf waar je goed mee kunt samenwerken en met een gerust hart kunt inschakelen? Ik ontmoet je graag om jou te leren kennen en mijzelf voor te kunnen stellen.

Gediplomeerd grafisch ontwerpster

In 2009 begon mijn carrière als grafisch ontwerpster bij een reclamebureau. In 2013 maakte ik de stap om voor mijzelf te beginnen, omdat ik mijn klanten anders wilde benaderen dan in het reclamebureau gewenst was. Ik wilde werken op een eerlijke, betrokken en transparante manier. 

Weet dat ik je ook als gediplomeerd grafisch ontwerpster kan helpen bij het vormgeven van rouwdrukwerk, maar ook bij het ontwerpen van jouw eigen communicatiemiddelen (flyers, brochures, visitekaartjes, website, etc.).

Vriendenlijst

Wil je ook op mijn vriendenlijst komen te staan met je e-mailadres? 
Elke maand verzamel ik dan mooie, interessante of ontroerende verhalen voor je.
Ik stuur je één mail in de maand, waarvoor je je op elk gewenst moment weer voor kan afmelden.

Contact

Ontwerpster en afscheidsfotograaf
Daisy Renders

Industrieweg 23
5281 RW Boxtel

Ik werk uitsluitend op afspraak.
Gratis parkeren voor mijn kantoor/fotostudio. Gelegen op 1 km van Station Boxtel.

Het kan dat ik je e-mailbericht of je telefoonoproep niet direct beantwoord. Ik ben dan bezig met een afscheidsreportage of ontwerp rouwdrukwerk. Ik beantwoord jouw mail zorgvuldig nadien, wanneer ik er gefocust naar kan kijken. Ik geef ook jou graag mijn volledige aandacht.

Volg mij op social media

Voor meer informatie over mijn diensten, over mij en ontroerende verhalen.

Algemene Voorwaarden | Privacy policy

KvK 57441111 | BTW NL001749622B67

 

© 2020-2021 Webdesign door Daisy Renders | www.beeldmaakster.nl | Technische realisatie door Shout4Sites