Zo gaat een herinnering nooit verloren

Elke dag die we afsluiten wordt een herinnering. En aan elke herinnering hangt een andere emotie. Ik kan mijn dag in blijdschap afsluiten, in frustratie, boosheid, naar tevredenheid of met verdriet. Je hebt dit niet altijd zelf in de hand, maar soms kunnen we het sturen.

We kunnen teruggaan naar een mooie herinnering en deze opnieuw beleven. Het geluk wat je toen voelde, ervaar je dan opnieuw. Heb je bijvoorbeeld een herinnering aan een bepaalde locatie? Ga dan daar naar terug, met degene(n) waar je het mee deelt, en haal die mooie herinnering samen opnieuw op. Het plezier uit het verleden, beleef je opnieuw in het heden. 

"Als afscheidsfotograaf
kan ik je helpen deze
herinnering opnieuw
vast te houden" 

Terug naar de herinnering

Zorg ervoor dat die oude herinnering een nieuwe wordt. Als afscheidsfotograaf kan ik je helpen deze herinnering opnieuw vast te houden, want foto’s zorgen voor een extra geheugensteuntje om iets waarheidsgetrouw te kunnen herinneren (ik schreef er eerder een blog over).

De foto’s vertellen jouw verhaal opnieuw met alle gevoelens, emoties en geuren van dat moment. Je kan het moment telkens weer herbeleven. Alleen of met je kinderen, familie of (nieuwe) vrienden.

Ik zou dolgraag voor jou de herinneringen veilig stellen. Ik zie een album voor me met beelden en met verhalen. Jouw verhalen, zodat de herinnering nooit verloren gaat. 

Laat mij weten als je met mij wilt brainstormen over het veilig stellen van jouw herinneringen. Als fotografe én grafisch ontwerpster kan ik je helpen met het maken van een waardevol levensdocument. 

Met warme groet,
Daisy Renders
Herinneringbewaarster® 

--

Hieronder zie je twee foto's; mijn mama met haar broer en zussen. Heel leuk om de oude foto jaren later nog eens te maken, toch? De 'nieuwe' foto maakte ik inmiddels al een paar jaar geleden, maar laatst kam ik er pas achter dat het bijna een kopie is van de oude foto! Ik vind het leuk om de foto's naast elkaar te zien! (Foto links vlnr: tante Hetty, mama, oom John, tante Lia. Foto rechts: tante Lia, oom John, tante Hetty, mama.)

Contact

Ontwerpster en afscheidsfotograaf
Daisy Renders


Het kan dat ik je e-mailbericht of je telefoonoproep niet direct beantwoord. Ik ben dan bezig met een afscheidsreportage of ontwerp rouwdrukwerk. Ik beantwoord jouw mail zorgvuldig nadien, wanneer ik er gefocust naar kan kijken. Ik geef ook jou graag mijn volledige aandacht.

 

Post- en kantooradres:
Wilhelminastraat 1A, 5281 GP Boxtel
Gratis parkeren (blauwe zone) voor de deur of op Parkeerplaats Breukelsplein (1 minuut lopen). Gelegen op 300 meter van Station Boxtel. 

Adres fotostudio:
Industrieweg 23, 5281 RW Boxtel
Gratis parkeren voor de deur. Gelegen op 1 km van Station Boxtel.
De fotostudio is gevestigd in het bedrijfspand van Camp Specials.

Ik werk uitsluitend op afspraak.

Volg mij op social media

Volg mij op social media

Voor meer informatie over mijn diensten, over mij en ontroerende verhalen.

Algemene Voorwaarden | Privacy policy

KvK 57441111 | BTW NL001749622B67

 

© 2020-2022 Webdesign door Daisy Renders | Team4Sites | Technische realisatie door Shout4Sites