Prachtige beelden

Alleen de grote lijnen zul je onthouden, de details signaleer je niet. Als je later de foto’s terugziet, vallen ineens heel bijzondere dingen op. De troost die neven en nichten bij elkaar zochten. De lieve lach van je kleinkind. De kleine speelgoedtractor die in het bloemstuk was gestoken. Een vlinder in de lucht op de begraafplaats. Als afscheidsfotograaf is het mijn taak juist deze details vast te leggen en de sfeer goed weer te geven in beelden. Het levert een mooi, waardevolle én sfeervolle herinnering op aan het afscheid van jouw dierbare. Natuurlijk is er op zo’n dag veel verdriet. Dat mag er ook zijn. Maar achteraf kunnen de foto’s van het afscheid juist ook troosten. We leggen in ons leven vaak wel de leuke momenten vast, terwijl ook de minder leuke gebeurtenissen niet vergeten mogen worden. Want uiteindelijk maken die ook deel uit van het leven en zijn ze ook heel waardevol.

 

 

Mooie dag

In 2018 mocht ik van een familie het afscheid van hun vader vastleggen. Graag deel ik hun ervaring met je omdat deze zo goed onder woorden brengt dat ik met mijn foto’s probeer te bereiken: "De foto’s die Daisy heeft geleverd zijn TOP. Het resultaat is zo mooi. Na al heel veel gekeken te hebben, ben ik nog steeds tot tranen geroerd door bepaalde momenten die zijn vastgelegd door Daisy. En dan in het bijzonder: hoe momenten zijn vastgelegd: subtiel, respectvol en met oog voor detail. Veel foto's behoeven geen uitleg meer en dan ben je in mijn ogen een vakvrouw. Aan onze verwachtingen is meer dan voldaan. Ondanks het verdriet van het afscheid nemen van onze vader is het ook een hele 'mooie' dag geworden. Alles verliep zoals wij het wilden en ook het weer werkte mee voor prachtige plaatjes. Ik kan iedereen die met een afscheid te maken krijgt aanraden om het vast te laten leggen. Op zo'n dag ben je zo met jezelf bezig dat er een heleboel (mooie) momenten volledig langs je heen gaan. En nu is alles vereeuwigd. Momenten die ik helemaal gemist heb, heb ik nu voor altijd bij me. Daisy werkt heel professioneel. Als mens is ze warm en integer. Heel fijn om mee samen te werken en emoties mee te delen.”

Dergelijke woorden maken mij heel dankbaar.

Vereerd

Niet alleen voor de nabestaanden is het fijn dat er blijvende herinneringen zijn aan het afscheid. Als herinneringbewaarster ben ik enorm vereerd dat ik deze taak mag vervullen en er voor mag zorgen dat mensen troost vinden in de foto’s. Nu, maar ook in de toekomst.

Met warme groet,

Daisy Renders

Herinneringbewaarster®

 

Ps. Dit verhaal is gebaseerd op mijn eigen ervaringen en op een waargebeurd verhaal. Namen en specifieke situaties zijn niet beschreven in verband met de privacy van de familie.

Contact

Ontwerpster en afscheidsfotograaf
Daisy Renders


Het kan dat ik je e-mailbericht of je telefoonoproep niet direct beantwoord. Ik ben dan bezig met een afscheidsreportage of ontwerp rouwdrukwerk. Ik beantwoord jouw mail zorgvuldig nadien, wanneer ik er gefocust naar kan kijken. Ik geef ook jou graag mijn volledige aandacht.

 

Post- en kantooradres:
Wilhelminastraat 1A, 5281 GP Boxtel
Gratis parkeren (blauwe zone) voor de deur of op Parkeerplaats Breukelsplein (1 minuut lopen). Gelegen op 300 meter van Station Boxtel. 

Adres fotostudio:
Industrieweg 23, 5281 RW Boxtel
Gratis parkeren voor de deur. Gelegen op 1 km van Station Boxtel.
De fotostudio is gevestigd in het bedrijfspand van Camp Specials.

Ik werk uitsluitend op afspraak.

Volg mij op social media

Volg mij op social media

Voor meer informatie over mijn diensten, over mij en ontroerende verhalen.

Algemene Voorwaarden | Privacy policy

KvK 57441111 | BTW NL001749622B67

 

© 2020-2022 Webdesign door Daisy Renders | Team4Sites | Technische realisatie door Shout4Sites