Met een glaasje water proosten op het nieuwe jaar

In mijn vorige blog ‘Foto’s geven volop troost' kon je lezen dat ik met kerst mijn fotoalbums er weer eens zou bijpakken. Helaas heb ik dat niet kunnen doen. Met kerst en oud en nieuw zaten wij - Mart en ik - in quarantaine. Tweede kerstdag werd ik ziek en na een covid test - beiden positief - sloten wij de voordeur voor minimaal zeven dagen. Ja, en dan? We hadden vakantie en allerlei wensen voor die week. Helaas, met corona onder de leden vervulden wij die week geen enkele wens. Corona bracht ons spierpijn, hoofdpijn, keelpijn, koortsverschijnselen en sufheid. Echt, we konden alleen van bed naar bank en soms in bad. Ik had het onderschat. 

Oudejaarsavond met een worteltje op de bank

Daar zaten we dan. Met z’n tweetjes op de bank op oudejaarsavond. Eerder die week had ik allerlei lekkere hapjes laten bezorgen door Appie. Helaas hadden we op het moment suprême allebei geen trek. Voor de vorm zette ik wat worteltjes op tafel en een in repen gesneden rode paprika. Ach, voor het idee, toch? 
Om 0.00 uur proostten we met ons glaasje water en klommen we ons dakterras op, waar we een mooi uitzicht hadden over Boxtel. 

Bed-bank-bad-route

De bed-bank-bad-route hebben we negen dagen volgehouden. Er kwam niets uit onze handen. Vandaag - op dag tien - vonden we dat er wel wat meer actie in mocht komen. Ik kroop weer even achter de computer en Mart kluste wat in ons huis. Maar we voelen het beiden: we zijn er nog niet. Gelukkig hebben we nog een week vakantie. Proberen we toch nog onze wensen te realiseren en zo niet… dan zijn we hopelijk komende week weer fit om lekker aan het werk te gaan op de Industrieweg 23.

2020-2021

2020 was een vreemd jaar. 2021 voelt voor mij nog niet direct als een omslag (door corona totaal geen eindejaarsgevoel gehad), maar toch ga ik niet bij de pakken neerzitten. Voor 2021 heb ik super gave ideeën die ik wil gaan neerzetten en lanceren. In 2020 mijn buddy hier al in gevonden en al meerdere malen over gebrainstormd. Helaas kan ik er nu nog niets over kwijt, maar deze nieuwe impulsen geven mij de energie om ook in 2021 weer door te pakken met mijn bedrijf. En daarnaast wordt het een jaar waar ik hopelijk mijn studie tot uitvaartverzorgster ga afronden.

Wat hoop jij dat 2021 jou gaat brengen?

Deel jouw wensen en laten we al die power gebruiken om van 2021 een heel mooi, gelukkig, gezond en fijn nieuw jaar te maken. Want dat is wat ik jou ontzettend wens. 

Liefs, 
Daisy Renders
Herinneringbewaarster®

 

Wat ik gedaan heb in mijn vakantie? Sporadisch een steen beschilderd en na 10 jaar (ja ja, ik schaam mij diep) eindelijk onze trouwfilm gemonteerd. Verder was vooral Netflix de held deze periode.

 

Contact

Ontwerpster en afscheidsfotograaf
Daisy Renders


Het kan dat ik je e-mailbericht of je telefoonoproep niet direct beantwoord. Ik ben dan bezig met een afscheidsreportage of ontwerp rouwdrukwerk. Ik beantwoord jouw mail zorgvuldig nadien, wanneer ik er gefocust naar kan kijken. Ik geef ook jou graag mijn volledige aandacht.

 

Post- en kantooradres:
Wilhelminastraat 1A, 5281 GP Boxtel
Gratis parkeren (blauwe zone) voor de deur of op Parkeerplaats Breukelsplein (1 minuut lopen). Gelegen op 300 meter van Station Boxtel. 

Adres fotostudio:
Industrieweg 23, 5281 RW Boxtel
Gratis parkeren voor de deur. Gelegen op 1 km van Station Boxtel.
De fotostudio is gevestigd in het bedrijfspand van Camp Specials.

Ik werk uitsluitend op afspraak.

Volg mij op social media

Volg mij op social media

Voor meer informatie over mijn diensten, over mij en ontroerende verhalen.

Algemene Voorwaarden | Privacy policy

KvK 57441111 | BTW NL001749622B67

 

© 2020-2022 Webdesign door Daisy Renders | Team4Sites | Technische realisatie door Shout4Sites