Lades vol herinneringen

Anderhalf jaar na de start van mijn bedrijf kwam ik in aanraking met Afscheidsfotografie. Eerst koos ik er voor om ambassadeur te zijn van dit belangrijke beroep, maar al snel voelde ik aan dat dit vak op mijn lijf geschreven was. Ik wil jou graag helpen de herinnering vast te houden.

Naast mijn lopende bedrijf - als ontwerpster en fotografe - volgde ik in 2015 de opleiding ‘Bekwaam afscheidsfotograaf’. Tijdens de opleiding merkte ik dat veel fotografen zich aangetrokken voelden tot het vak, vanwege het verlies van een dierbare en het daarbij moeten missen van uitvaartfoto’s. Jarenlang vroeg ik me af waarom ík dan afscheidsfotograaf wilde worden? Ik had geen ervaringsverhaal. Bij mij was het gewoon een onderbuikgevoel en geen pijnpunt in mijn leven. Ik vond het verwarrend. Waarom voelde ik mij zo aangetrokken tot het vak Afscheidsfotograaf? 

In 2019 viel alles echt op zijn plek. Het onderbuikgevoel heeft plaatsgemaakt voor bikkelharde zekerheid: ik wil jou helpen!* 

Een ladekast aan herinneringen

Een herinnering is een ervaring uit het verleden die in een ‘laatje’ van het geheugen is opgeslagen. Je kunt een herinnering weer oproepen door het laatje te openen, maar de herinnering die je ophaalt is niet altijd betrouwbaar. Je kunt namelijk bij het oproepen van één herinnering onbewust verschillende laatjes open hebben gemaakt, zodat je flarden van meerdere herinneringen maakt tot één onjuiste herinnering.

Jou wil ik helpen de ware herinneringen vast te houden.

Een belangrijke dag herinneren

In een moeilijke periode is het extra lastig om al die herinneringen in de juiste laatjes te stoppen en er op een later moment weer goed uit te halen. Tijdens het afscheid nemen van iemand die je liefhebt, kun je veel momenten niet goed hebben beleefd (‘je leeft in een roes’), herinneringen zijn misschien maar half bij je binnengekomen en misschien wel in meerdere ‘laatjes’ opgeslagen. Hoe moet je dan die belangrijke dag ooit goed kunnen terughalen? Omdat je wil blijven herinneren:

  • Hoe de kinderen keken toen er tosti's met ketchup werden geserveerd;
  • Hoe indrukwekkend de lange erehaag met judoka's was op de begraafplaats;
  • Hoe mooi jullie gekleed waren op de dag van het afscheid. 

Jouw herinneringbewaarster

Als afscheidsfotograaf sla ik de herinnering veilig voor je op. Door middel van de afscheidsreportage kun je met de foto’s terugkijken op de dag van het afscheid. Je kunt precies zien en nog eens beleven wat er die dag allemaal is gebeurd. Beelden helpen je de herinnering vast te houden. Voor jezelf, maar ook om met anderen te delen.

Ik ben jouw herinneringbewaarster, zodat herinneringen uit het verleden altijd opgeroepen kunnen worden en waar je met een gerust hart honderd procent op kunt vertrouwen.

Jouw herinneringbewaarster:

  • Staat voor je klaar in een moeilijke periode
  • Helpt je om de herinneringen vast te houden
  • Voelt vertrouwd, is puur, echt en de rust zelve
  • Is dankbaar dat ze mag zijn wie ze is
  • Is dankbaar voor wat ze voor jou mag doen
  • Met warme groet, 

Met warme groet,
Daisy Renders
Herinneringbewaarster® 

-- 

*Betekenis van mijn naam op basis van persoonlijkheid: Daisy - Not happy unless she is helping someone in need.

Contact

Ontwerpster en afscheidsfotograaf
Daisy Renders

Industrieweg 23
5281 RW Boxtel

Ik werk uitsluitend op afspraak.
Gratis parkeren voor mijn kantoor/fotostudio. Gelegen op 1 km van Station Boxtel.

Het kan dat ik je e-mailbericht of je telefoonoproep niet direct beantwoord. Ik ben dan bezig met een afscheidsreportage of ontwerp rouwdrukwerk. Ik beantwoord jouw mail zorgvuldig nadien, wanneer ik er gefocust naar kan kijken. Ik geef ook jou graag mijn volledige aandacht.

Volg mij op social media

Voor meer informatie over mijn diensten, over mij en ontroerende verhalen.

Algemene Voorwaarden | Privacy policy

KvK 57441111 | BTW NL001749622B67

 

© 2020-2021 Webdesign door Daisy Renders | www.beeldmaakster.nl | Technische realisatie door Shout4Sites