Gepersonaliseerde uitvaartkist

Als grafisch ontwerpster ken ik Ilse Reizevoort van Drukkerij Service Boxtel al lang. Al honderden mooie brochures, visitekaartjes, flyers, etc. heeft ze voor mij gedrukt. Altijd in hoogwaardige kwaliteit en met topservice. Ik mag ook vaak mijn grafische skills inzetten voor Ilse. Dit mag je dan ook wel een hele mooie en fijne samenwerking noemen. We bundelen al jaren onze krachten.
 
Afgelopen tijd hebben we samen aan iets heel moois gewerkt. En hoe mooi is het dat dat heel dichtbij mijn werk komt als afscheidsfotografe (en opleiding tot uitvaartverzorger).
Ilse heeft namelijk een nieuwe service opgezet: het personaliseren van de uitvaartkist.
Afgelopen zomer voorzag Ilse enkele uitvaartkisten van een hele mooie print. Ik fotografeerde ze, zodat ik er later een hele mooie inspiratiebrochure van kon maken. De laatste kist is ons pronkstuk - vanwege de print - en daarom gingen we met deze kist naar de Kampina en maakten we er daar foto's van.
 
Vorige week besteedde Brabants Centrum Boxtel aandacht aan deze nieuwe service van Drukkerij Service Boxtel en stond er een heel mooi artikel in deze krant. Gemist? Ik deel het artikel graag met je ▽▽▽.
 
Leuk als je onder het bericht reageert en Ilse (en mij) laat weten wat je vindt van het personaliseren van de uitvaartkist.
 
Liefs,
Daisy
Herinneringbewaarster®

Contact

Ontwerpster en afscheidsfotograaf
Daisy Renders


Het kan dat ik je e-mailbericht of je telefoonoproep niet direct beantwoord. Ik ben dan bezig met een afscheidsreportage of ontwerp rouwdrukwerk. Ik beantwoord jouw mail zorgvuldig nadien, wanneer ik er gefocust naar kan kijken. Ik geef ook jou graag mijn volledige aandacht.

 

Post- en kantooradres:
Wilhelminastraat 1A, 5281 GP Boxtel
Gratis parkeren (blauwe zone) voor de deur of op Parkeerplaats Breukelsplein (1 minuut lopen). Gelegen op 300 meter van Station Boxtel. 

Adres fotostudio:
Industrieweg 23, 5281 RW Boxtel
Gratis parkeren voor de deur. Gelegen op 1 km van Station Boxtel.
De fotostudio is gevestigd in het bedrijfspand van Camp Specials.

Ik werk uitsluitend op afspraak.

Volg mij op social media

Volg mij op social media

Voor meer informatie over mijn diensten, over mij en ontroerende verhalen.

Algemene Voorwaarden | Privacy policy

KvK 57441111 | BTW NL001749622B67

 

© 2020-2022 Webdesign door Daisy Renders | Team4Sites | Technische realisatie door Shout4Sites