Emoties aan herinneringen

Een uitvaart: een dag van verdriet. Maar sta je er wel eens bij stil dat het juist een dag is waarbij een lach en een traan heel sterk met elkaar verbonden zijn?

De een begrijpt direct de meerwaarde van het vastleggen van een uitvaart. De ander vindt het niets, moet eerst even aan het idee wennen of erkent de waarde van de foto’s pas achteraf. Want waarom maak je foto’s op zo’n verdrietige dag? Waarom maak je foto’s van mensen op hun meest kwetsbare moment?

Wervelwind aan emoties

Op de dag van de uitvaart haal je heel veel dierbare herinneringen op. Verschillende emoties komen daarbij tot uiting: verdriet, pijn, trots, geluk, liefde, blijdschap. Emoties aan herinneringen voor diegene die je liefhebt.

Foto’s zorgen ervoor dat je je kan herinneren dat deze verdrietige dag ook een dag was van het ophalen van mooie verhalen die je samen hebt gedeeld. Een dag waarin het ophalen van mooie, liefdevolle en dierbare herinneringen aan je dierbare centraal staan. Een lach en een traan staan op de dag van de uitvaart heel erg dichtbij elkaar. Een lach door het ophalen van die grappige momenten die je samen mocht beleven… Een traan van de pijn voor het moeten missen.

Gevoelsband in beeld

Het werkt troostend als je achteraf de beelden kunt bekijken en kunt beseffen dat die zwarte dag ook wat kleur kende door de mooie woorden die zijn gezegd door jou, dierbare vrienden en familieleden. Je herinnert je vaak wel de tranen van die dag, maar de foto’s zorgen ervoor dat je je ook de lach én de verhalen die daarbij hoorden, kunt herinneren.

De liefde naar elkaar toe én de emoties aan herinneringen worden respectvol en gedetailleerd vastgelegd in een mooi beeldverslag van foto’s die je nadien rustig kunt terugkijken. Niet het intense verdriet, maar de gevoelsband wordt vastgelegd door een professioneel afscheidsfotograaf tijdens de dag van het afscheid.

Foto’s van een uitvaart

Kijk je er anders tegenaan na het lezen van mijn verhaal? Dat je niet het verdriet terugziet in afscheidsfoto’s, maar de gevoelsband tussen partner, gezin, familie, vrienden en bekenden? 

Met warme groet,
Daisy Renders
Herinneringbewaarster®

Contact

Ontwerpster en afscheidsfotograaf
Daisy Renders


Het kan dat ik je e-mailbericht of je telefoonoproep niet direct beantwoord. Ik ben dan bezig met een afscheidsreportage of ontwerp rouwdrukwerk. Ik beantwoord jouw mail zorgvuldig nadien, wanneer ik er gefocust naar kan kijken. Ik geef ook jou graag mijn volledige aandacht.

 

Post- en kantooradres:
Wilhelminastraat 1A, 5281 GP Boxtel
Gratis parkeren (blauwe zone) voor de deur of op Parkeerplaats Breukelsplein (1 minuut lopen). Gelegen op 300 meter van Station Boxtel. 

Adres fotostudio:
Industrieweg 23, 5281 RW Boxtel
Gratis parkeren voor de deur. Gelegen op 1 km van Station Boxtel.
De fotostudio is gevestigd in het bedrijfspand van Camp Specials.

Ik werk uitsluitend op afspraak.

Volg mij op social media

Volg mij op social media

Voor meer informatie over mijn diensten, over mij en ontroerende verhalen.

Algemene Voorwaarden | Privacy policy

KvK 57441111 | BTW NL001749622B67

 

© 2020-2022 Webdesign door Daisy Renders | Team4Sites | Technische realisatie door Shout4Sites