Afscheidsfotograaf studeert voor uitvaartverzorger

Als afscheidsfotograaf mag ik op heel breekbare momenten in het leven bij mensen binnenstappen, waar voor anderen vaak de deur gesloten blijft. Ik kom in contact met veel verschillende families. Sommige families zijn totaal verslagen, anderen duiken in de regelmodus of willen vooral verhalen delen. Met mij, een onbekende. Ik krijg het vertrouwen van deze lieve families en ik mag even deel uit maken van hun emotionele rollercoaster.

Groei

Nabestaanden ervaren verschillende emoties: pijn, boosheid, angst, verdriet, opluchting. Ik vind het belangrijk dat ik weet hoe ik hiermee om kan en mag gaan.  De grote lijnen voel ik wel aan, maar het komt in een emotionele periode juist aan op de details waardoor iemand zich begrepen en gezien voelt. Het zijn de kleine woorden in een zin of juist even de stilte. De opleiding zorgt ervoor dat ik hierin sneller kan groeien.

Professional in de uitvaartbranche

Na een reportage zie ik de gezinnen nogmaals en stellen we een mooi herinneringsproduct samen. Emoties kunnen opspelen of juist vakgerelateerde vragen komen naar boven. De opleiding zorgt er voor dat ik groei als professional in de uitvaartbranche.

Betere afscheidsfotograaf

Als afscheidsfotograaf werk ik nauw samen met de uitvaartverzorger. Vooraf door het doornemen van het draaiboek en ook tijdens de dag van de uitvaart is het belangrijk om contact te houden. Een draaiboek is namelijk niet vergrendeld, er kunnen altijd details veranderen. Ik vind het belangrijk dat ik weet wat de uitvaartverzorger weet. Ik ben er van overtuigd dat ik daardoor beter kan schakelen en er een betere samenwerking ontstaat. De opleiding zorgt ervoor dat ik een betere afscheidsfotograaf word. 

Vriendenlijst

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van mijn avontuur als student? Schrijf je dan in voor mijn Vriendenlijst op herinneringbewaarster.nl/vriendenlijst. Ik vertel daar als eerste mijn ervaringen en plannen. 

 

Met warme groet,
Daisy Renders
Herinneringbewaarser®

 

Contact

Ontwerpster en afscheidsfotograaf
Daisy Renders

Industrieweg 23
5281 RW Boxtel

Ik werk uitsluitend op afspraak.
Gratis parkeren voor mijn kantoor/fotostudio. Gelegen op 1 km van Station Boxtel.

Het kan dat ik je e-mailbericht of je telefoonoproep niet direct beantwoord. Ik ben dan bezig met een afscheidsreportage of ontwerp rouwdrukwerk. Ik beantwoord jouw mail zorgvuldig nadien, wanneer ik er gefocust naar kan kijken. Ik geef ook jou graag mijn volledige aandacht.

Volg mij op social media

Voor meer informatie over mijn diensten, over mij en ontroerende verhalen.

Algemene Voorwaarden | Privacy policy

KvK 57441111 | BTW NL001749622B67

 

© 2020-2021 Webdesign door Daisy Renders | www.beeldmaakster.nl | Technische realisatie door Shout4Sites