Persoonlijke uitvaart

Drie unieke uitvaarten op dezelfde afscheidslocatie
Een tijdje geleden mocht ik in één week voor drie uitvaarten op pad. Toevallig allemaal op dezelfde locatie, maar de uitvaarten waren allemaal totaal anders. Na elke dienst ging ik onder de indruk naar huis, want wat hadden de families veel liefde gelegd in het vormgeven van het afscheid!

Met aandacht
De drie families moesten ieder afscheid nemen van een man. Voor de ene was het de echtgenoot, voor de andere de vader, schoonvader, opa of goede vriend.

De ene overledene was helemaal gek van Vincent van Gogh. In de aula stonden dan ook flinke bossen met zonnebloemen. Hij verzamelde ook graag spullen en daarom stonden er rond zijn kist tal van grote en kleine dierbare spullen uit zijn verzameling. Elk object met een eigen verhaal, die ook tijdens het ophalen van de herinneringen tijdens de dienst besproken werden.

De andere man hield van snowboarden, maar vooral van de aprés-ski. Een prachtig boeket was op zijn snowboard geplaatst en aan het einde van de dienst proostten zijn vrouw, kinderen en andere dierbaren naast de kist met een flesje Flügel.

De derde familie had juist de nadruk gelegd op zijn geliefde bloem: de klaproos. Een prachtig boeket op de kist en op de rouwkaart een afbeelding van een prachtig veld met klaprozen. Ik mocht het verhaal horen waarom die bloem zo geliefd was bij hem. 

Liefde samenbrengen
Persoonlijke spullen en verhalen. Ik mag het vastleggen en beluisteren. Na elke uitvaart ga ik echt onder de indruk naar huis. Raakt het mij? Natuurlijk. Het ene afscheid wel iets meer dan de ander. Dat heeft te maken met herkenningspunten of de band die ik met de familie mocht opbouwen. Maar elke uitvaart is bijzonder en uniek, want de familie brengt alle liefde samen tijdens  het laatste afscheid. 

Met warme groet,

Daisy Renders

Herinneringbewaarster®

Contact

Ontwerpster en afscheidsfotograaf
Daisy Renders


Het kan dat ik je e-mailbericht of je telefoonoproep niet direct beantwoord. Ik ben dan bezig met een afscheidsreportage of ontwerp rouwdrukwerk. Ik beantwoord jouw mail zorgvuldig nadien, wanneer ik er gefocust naar kan kijken. Ik geef ook jou graag mijn volledige aandacht.

 

Post- en kantooradres:
Wilhelminastraat 1A, 5281 GP Boxtel
Gratis parkeren (blauwe zone) voor de deur of op Parkeerplaats Breukelsplein (1 minuut lopen). Gelegen op 300 meter van Station Boxtel. 

Adres fotostudio:
Industrieweg 23, 5281 RW Boxtel
Gratis parkeren voor de deur. Gelegen op 1 km van Station Boxtel.
De fotostudio is gevestigd in het bedrijfspand van Camp Specials.

Ik werk uitsluitend op afspraak.

Volg mij op social media

Volg mij op social media

Voor meer informatie over mijn diensten, over mij en ontroerende verhalen.

Algemene Voorwaarden | Privacy policy

KvK 57441111 | BTW NL001749622B67

 

© 2020-2022 Webdesign door Daisy Renders | Team4Sites | Technische realisatie door Shout4Sites