Persoonlijke herinnering vastgelegd

Afgelopen week heb ik zelf weer ervaren hoe belangrijk het is om momenten uit het leven vast te leggen: leuke, bijzondere, verdrietige, normale, unieke of intense. Want door het vastleggen van die momenten kun je er nog dagen, weken, maanden of zelfs jaren met dankbaarheid op terugkijken. Met een lach of een traan.

Zo stond ik, samen met mijn broer en man, 20 januari op de galerij bij de woning van mijn ouders. Mijn vader was die dag jarig. Doordat mijn moeder nog niet helemaal fit was na een coronabesmetting, zat een bezoekje er helaas niet in. Om de verjaardag van mijn vader niet zomaar voorbij te laten gaan, besloten wij hem te verrassen met een mini-optreden van zanger Maarten de Gans (ook bekend als leadzanger van Acting the Maggot). En dat was een schot in de roos! Mijn ouders hebben genoten, en wij ook! Zelfs na twee weken voel ik dat moment nog precies zo als ik de foto's bekijk en dat gevoel zal ik over een jaar nóg voelen. Hoe waardevol zijn die beelden. De foto's nemen mij terug naar dat moment en naar het gevoel wat ik toen had.

Mag ik je vragen om ook jouw herinneringen vast te blijven leggen? Het maakt je blij of geeft juist troost. En lukt het je niet om die mooie en belangrijke levensmomenten zelf vast te leggen, dan help ik je graag als Herinneringbewaarster®.

Contact

Ontwerpster en afscheidsfotograaf
Daisy Renders


Het kan dat ik je e-mailbericht of je telefoonoproep niet direct beantwoord. Ik ben dan bezig met een afscheidsreportage of ontwerp rouwdrukwerk. Ik beantwoord jouw mail zorgvuldig nadien, wanneer ik er gefocust naar kan kijken. Ik geef ook jou graag mijn volledige aandacht.

 

Post- en kantooradres:
Wilhelminastraat 1A, 5281 GP Boxtel
Gratis parkeren (blauwe zone) voor de deur of op Parkeerplaats Breukelsplein (1 minuut lopen). Gelegen op 300 meter van Station Boxtel. 

Adres fotostudio:
Industrieweg 23, 5281 RW Boxtel
Gratis parkeren voor de deur. Gelegen op 1 km van Station Boxtel.
De fotostudio is gevestigd in het bedrijfspand van Camp Specials.

Ik werk uitsluitend op afspraak.

Volg mij op social media

Volg mij op social media

Voor meer informatie over mijn diensten, over mij en ontroerende verhalen.

Algemene Voorwaarden | Privacy policy

KvK 57441111 | BTW NL001749622B67

 

© 2020-2022 Webdesign door Daisy Renders | Team4Sites | Technische realisatie door Shout4Sites