Afscheidsdrukwerk

Afscheidsdrukwerk

Wil je een rouwkaart door mij laten ontwerpen, dan bespreek ik graag jullie wensen omtrent de rouwkaart en eventueel het herinneringskaartje, liturgieboekje en dankbetuiging. Ik bespreek met jullie het gewenste formaat en de gewenste stijl van de kaart(en). Jullie leveren mij foto's en gewenste teksten aan en met deze input maak ik voor jullie een eerste ontwerpvoorstel. De feedback op het voorstel verwerk ik totdat het ontwerp voor jullie akkoord is. Het ontwerp stuur ik naar de drukkerij toe of ik deel met jullie het drukwerkbestand, zodat er bij een eigen drukkerij gedrukt kan worden.

Afscheidsfotografie: hoe ga ik te werk?

Afscheidsfotografie: hoe ga ik te werk?

Vraag je mij als afscheidsfotografe, dan dekt het pakkettarief:

  • Telefonisch overleg vooraf of kennismakingsgesprek bij jouw thuis (omgeving Boxtel).
  • Mijn professionaliteit en creativiteit bij het fotograferen en nabewerken van jouw fotoreportage.
  • Reiskosten en reistijd tot 30 km vanaf Boxtel. Daarna 0,50 per gereden kilometer.
  • Binnen 1 week na de uitvaart deel ik per mail alle foto's met je door middel van een mooie fotoslider. Deze fotoslider blijft 2 maanden gratis online staan (in een beveiligde omgeving met inlogcode) en is nadien te bestellen.
  • Circa 2 weken na de reportage plannen we een afspraak in voor het bestelmoment bij mij op kantoor. Ik heb daar diverse demo-albums liggen ter inspiratie. Je koopt een of meerdere producten naar wens.
  • Na afloop van de bestelsessie ontvang je een mini-album met 8 foto’s (door mij samengesteld) in formaat 10 x 10 cm in een mooi bewaarmapje t.w.v. 39,-.
  • Na bestelling van jouw herinneringproduct ontvang je alle foto's op usb in hoge resolutie (afdrukkwaliteit 20x30 cm).
  • Na de bestelsessie ga ik aan de slag om jouw herinneringsproduct mooi vorm te geven.
  • Na het ontvangen van jouw herinneringsproducten, krijg je toegang tot een gratis printshop waar je aanvullende producten kunt bestellen, zoals fotoprints of wanddecoraties. Wellicht bestel je foto's uit jouw fotoreportage die ik voor je heb mogen maken, maar ook andere foto's uit jouw privé collectie kun je uploaden en bestellen. Nu hoef je je niet meer te verdiepen in een vaklab die jouw herinneringen perfect voor je kan afdrukken. Voorkom dat jouw waardevolle herinneringen verbogen blijven in een mapje op je computer. 

Waarom een herinneringsproduct?

Waarom een herinneringsproduct?

Naast het mini-album wat je van mij krijgt, kies je voor een herinneringsproduct, zoals een fotoalbum of herinneringsbox.

Met deze tastbare herinnering heb je echt iets in handen. Een boekwerk die je met anderen kunt delen. Hierdoor kun je samen herinneringen ophalen en een mooi gesprek laten ontstaan. Ik geloof in dit tastbare bewijs, omdat digitale bestanden zoek kunnen raken of kunnen beschadigen.​

"Print is voor altijd"

*De familie van deze uitvaart heeft toestemming gegeven om ook jou te laten zien hoe mooi het fotoboek kan worden.

Contact

Ontwerpster en afscheidsfotograaf
Daisy Renders


Het kan dat ik je e-mailbericht of je telefoonoproep niet direct beantwoord. Ik ben dan bezig met een afscheidsreportage of ontwerp rouwdrukwerk. Ik beantwoord jouw mail zorgvuldig nadien, wanneer ik er gefocust naar kan kijken. Ik geef ook jou graag mijn volledige aandacht.

 

Bezoek- en postadres: Wilhelminastraat 1A, 5281 GP Boxtel
Gratis parkeren (blauwe zone) voor de deur of op Parkeerplaats Breukelsplein (1 minuut lopen). Gelegen op 300 meter van Station Boxtel. 

Volg mij op social media

Volg mij op social media

Voor meer informatie over mijn diensten, over mij en ontroerende verhalen.

Algemene Voorwaarden | Privacy policy

KvK 57441111 | BTW NL001749622B67

 

© 2020-2022 Webdesign door Daisy Renders | Team4Sites | Technische realisatie door Shout4Sites