Wat bied ik jou?

Wat bied ik jou?

Als gediplomeerd grafisch ontwerpster en afscheidsfotografe weet ik hoe ik de mooiste beelden voor je kan vormgeven en kan vastleggen. Ik focus mij niet op het verdriet, maar de connectie die er onderling is. De liefde voor elkaar, de steun en de warmte die er tussen de mensen wordt doorgegeven.​

Mijn ontwerpen hebben de unieke Daisy-stijl
Met mijn ontwerpskills maak ik wat jij in je hoofd hebt zitten of maak ik een ontwerp waar je op had gehoopt.​

Mijn beelden zijn warm, puur en respectvol
Met mijn camera leg ik vast wat jij gaat vergeten, wat je nog eens rustig wilt terugkijken nadien, opnieuw wilt beleven en/of wat je niet hebt kunnen zien.​

Als integer en rustig persoon help ik je vanaf het kennismakingsgesprek tot de bestelsessie met het vormgeven van waardevolle levensdocumenten, zoals het rouwdrukwerk, wanddecoraties en kwalitatief hoogwaardige fotoalbums.

Rouwdrukwerk

Rouwdrukwerk

Wil je een rouwkaart door mij laten ontwerpen, dan bespreek ik graag jullie wensen omtrent de rouwkaart en eventueel het herinneringskaartje, liturgieboekje en dankbetuiging. Ik bespreek met jullie het gewenste formaat en de gewenste stijl van de kaart(en). Jullie leveren mij foto's en gewenste teksten aan en met deze input maak ik voor jullie een eerste ontwerpvoorstel. De feedback op het voorstel verwerk ik totdat het ontwerp voor jullie akkoord is. Het ontwerp stuur ik naar de drukkerij toe of ik deel met jullie het drukwerkbestand, zodat er bij een eigen drukkerij gedrukt kan worden.

Hoe ga ik te werk?

Hoe ga ik te werk?

Boek je de reportage, dan dekt die prijs:

 • Telefonisch overleg vooraf of kennismakingsgesprek bij mij op kantoor. ​We bespreken je wensen en welk tastbaar product je wenst na de fotoshoot.
 • Fotoshoot van circa 1 tot 1,5 uur.*
 • Maximaal 8 personen. Meerprijs per persoon + 25,-.*
 • Mijn professionaliteit en creativiteit bij het fotograferen en nabewerken van jouw fotoreportage.
 • Een mini-album met 8 foto’s (door mij samengesteld) in formaat 10 x 10 cm in een mooi bewaarmapje t.w.v. 39,-. Deze ontvang je na afloop van de bestelsessie.
 • Reiskosten en reistijd tot 30 km vanaf Boxtel. Daarna 0,50 per gereden kilometer.
 • Circa 2 weken na de reportage plannen we een afspraak in voor het bestelmoment. Tijdens deze afspraak krijg je voor de eerste keer de foto’s te zien*. We bekijken de volledige gallery en je koopt een of meerdere producten naar wens. Het bestelmoment vindt plaats bij mij op kantoor.
 • Ik help je bij het samenstellen en vormgeven van jouw herinneringsproduct(en).
 • Ik deel per mail alle foto's met je door middel van een mooie fotoslider. Deze fotoslider blijft 2 maanden gratis online staan (in een beveiligde omgeving met inlogcode) en is nadien te bestellen.
 • Bij Afscheidsreportage 'Foto's van de uitvaart' ontvang je - na bestelling van het herinneringproduct - de foto's op usb in hoge resolutie (afdrukkwaliteit 20x30 cm).
 • Na het ontvangen van jouw herinneringsproducten, krijg je toegang tot een gratis printshop waar je aanvullende producten kunt bestellen, zoals fotoprints of wanddecoraties. Wellicht bestel je foto's uit jouw fotoreportage die ik voor je heb mogen maken, maar ook andere foto's uit jouw privé collectie kun je uploaden en bestellen. Nu hoef je je niet meer te verdiepen in een vaklab die jouw herinneringen perfect voor je kan afdrukken. Voorkom dat jouw waardevolle herinneringen verbogen blijven in een mapje op je computer. 

  ​ 
  * Met uitzondering van Afscheidsreportage 'Foto's van de uitvaart'.

Informatie aanvragen

Informatie aanvragen

Vraag eenvoudig de informatiebrochure aan. Geheel vrijblijvend. Zo kun je rustig alles (offline) doornemen en samen bespreken.
Weet dat ik uiterst zorgvuldig met jouw gegevens omga.​

(Met deze aanmelding kom je op Daisy's vriendenlijst. Je kunt je hier op elk moment weer voor afmelden.)

Contact

Ontwerpster en afscheidsfotograaf
Daisy Renders


Het kan dat ik je e-mailbericht of je telefoonoproep niet direct beantwoord. Ik ben dan bezig met een afscheidsreportage of ontwerp rouwdrukwerk. Ik beantwoord jouw mail zorgvuldig nadien, wanneer ik er gefocust naar kan kijken. Ik geef ook jou graag mijn volledige aandacht.

 

Post- en kantooradres:
Wilhelminastraat 1A, 5281 GP Boxtel
Gratis parkeren (blauwe zone) voor de deur of op Parkeerplaats Breukelsplein (1 minuut lopen). Gelegen op 300 meter van Station Boxtel. 

Adres fotostudio:
Industrieweg 23, 5281 RW Boxtel
Gratis parkeren voor de deur. Gelegen op 1 km van Station Boxtel.
De fotostudio is gevestigd in het bedrijfspand van Camp Specials.

Ik werk uitsluitend op afspraak.

Volg mij op social media

Volg mij op social media

Voor meer informatie over mijn diensten, over mij en ontroerende verhalen.

Algemene Voorwaarden | Privacy policy

KvK 57441111 | BTW NL001749622B67

 

© 2020-2022 Webdesign door Daisy Renders | Team4Sites | Technische realisatie door Shout4Sites