Afscheidsfotografie

dierbare herinneringen vervagen en worden vergeten

Belangrijke herinneringen vervagen.
Je kan verward raken doordat je je bepaalde momenten niet meer scherp herinnert.
Boos worden omdat je de vragen van je (klein)kinderen niet goed kan beantwoorden.
Verdrietig omdat je het niet kan delen met je naasten.​

De foto’s van een afscheidsfotograaf vertellen jouw herinnering opnieuw. Alle momenten die als herinnering zijn vervaagd zijn respectvol vastgelegd op beeld zodat je dit altijd – op een voor jou geschikt moment – kunt terugkijken en jouw herinneringen rustig kunt ophalen.​

Vragen die je zelf hebt of vragen die je (klein)kinderen aan je stellen kun je beantwoorden door samen te kijken naar de foto’s in het herinneringsalbum.

"Een afscheidsfotograaf is jouw extra paar ogen, die ook de momenten vangt die je niet hebt gezien."

Daisy

Afscheidsfotografie

Op verschillende momenten in ons leven nemen wij afscheid. Afscheid van een laatste dag op school, afscheid van het werk en collega's, afscheid van het (ouderlijk) huis, afscheid van mobiliteit, et cetera.​

We maken veel foto's met onze mobiele telefoon, omdat we de herinneringen niet willen vergeten. We willen andere mensen later nog eens meenemen in wat we mee hebben gemaakt of willen zelf nog eens rustig terugkijken op dankbare, mooie, gelukkige of intense momenten.​

We vergeten foto's te maken bij zware of verdrietige gebeurtenissen. Bij deze momenten zijn het juist de foto's die je kunnen troosten.​

Ik help je graag bij het vasthouden van de herinnering door het vastleggen van:
Koestermomenten
Een laatste herinnering
De uitvaart
Terug naar de herinnering

Koestermomenten

Nu is het punt om écht stil te staan bij het moment, omdat je ingrijpend nieuws hebt ontvangen of een intensieve periode tegemoet gaat?

Het is te pijnlijk voor je om de levensfoto’s zelf te maken of je begrijpt dat het belangrijk is dat je zelf het moment goed beleeft.

Een laatste herinnering

Je weet dat je sneller afscheid moet nemen dan je had bedacht.

Het zou zo fijn om gewoon weer even te zijn wie je bent en het leven te hebben zoals je dat had. Voor even je weer even lekker in je vel voelen, krachtig en de wereld aan kunnen. Gewoon voor een moment je mooiste ik zijn.

Foto's van de uitvaart

De uitvaart is een verdrietige en pijnlijke afscheidsdag waarbij er veel om je heen gebeurt. Het is ook een periode waarin veel liefdevolle momenten zitten en fijne herinneringen worden opgehaald. Allemaal momenten die je niet wilt vergeten of later nog eens rustig bij stil wilt kunnen staan.

Terug naar de herinnering

Je mist iemand enorm in jouw leven. Het voelt altijd goed als zijn/haar naam wordt genoemd. Maar de jaren verstrijken en de naam wordt minder genoemd.

Ga alleen of samen met mensen die je liefhebt terug naar die fijne herinneringen. Geef je hart weer een beetje warmte bij het noemen van zijn/haar naam.

Informatie aanvragen

Vraag eenvoudig de informatiebrochure aan. Geheel vrijblijvend. Zo kun je rustig alles (offline) doornemen en samen bespreken.
Weet dat ik uiterst zorgvuldig met jouw gegevens omga.​

(Met deze aanmelding kom je op Daisy's vriendenlijst. Je kunt je hier op elk moment weer voor afmelden.)

"Verlies heeft niets te maken met loslaten. Je zult moeten leren het anders vast te houden; vasthouden in de herinnering in plaats van in de werkelijkheid." 

Psycholoog Manu Keirse

Afscheidsfotografie behoudt haar waarde eeuwig

Het idee dat er foto’s zijn gemaakt, geeft zoveel rust in je lijf. De foto’s terugkijken kan voor iedereen op een ander moment.

  • Een afscheidsfotograaf heeft niet alleen kennis van fotografie, maar maakt ook op een respectvolle manier foto’s.
  • Een afscheidsfotograaf kan onopvallend, zowel dichtbij als op afstand, jullie verhaal verbeelden. Bijzondere intieme momenten die je niet zijn opgevallen worden vastgelegd.
  • De afscheidsfotograaf is gefocust op het vastleggen van jullie verhaal, waarbij de gevoelens en de sfeer die er heersen ingesloten worden in het beeld.
  • De afscheidsfotograaf levert foto's voor het leven en zelfs voor de generaties erna.

Contact

Ontwerpster en afscheidsfotograaf
Daisy Renders

Industrieweg 23
5281 RW Boxtel

Openingstijden: maandag t/m donderdag 9.30u - 17.00u.
Buiten deze tijden en/of dagen beperkt bereikbaar.

Het kan dat ik je e-mailbericht of je telefoonoproep niet direct beantwoord. Ik ben dan bezig met een afscheidsreportage of ontwerp rouwdrukwerk. Ik beantwoord jouw mail zorgvuldig nadien, wanneer ik er gefocust naar kan kijken. Ik geef ook jou graag mijn volledige aandacht.

Gratis parkeren voor mijn kantoor/fotostudio. Gelegen op 1 km van Station Boxtel.

Ik werk uitsluitend op afspraak.

Volg mij op social media

Voor meer informatie over mijn diensten, over mij en ontroerende verhalen.

Algemene Voorwaarden | Privacy policy

KvK 57441111 | BTW NL001749622B67

 

© 2020-2021 Webdesign door Daisy Renders | www.beeldmaakster.nl | Technische realisatie door Shout4Sites