Daisy Renders

ontwerpster en afscheidsfotograaf

Als ontwerpster van afscheidsdrukwerk en als afscheidsfotograaf sla ik jouw dierbare herinneringen veilig voor je op in de vorm van een tastbaar product.

Door middel van rouwdrukwerk en een afscheidsreportage in een herinneringsalbum kun je terugkijken en teruggaan naar het moment. Op een moment dat jij daar behoefte aan hebt.​

Beelden helpen je de herinnering vast te houden. Voor jezelf, maar ook om de herinnering met anderen - familie, vrienden, kinderen - te delen.​

Ik leg met zorg en liefde belangrijke momenten uit het leven voor je vast. Ik laat zien dat er in emotionele tijden ook kleurrijke momenten zijn.

"Met een fotoreportage geef je je familie geschiedenis mee."

Daisy

Daisy Renders - van Hellemondt

Ik ben creatief, perfectionist, lezer, kijker, luisteraar, helper, bescheiden, chocolade junk, grootverbruik theedrinker, fan van gezond bakken en koken, gepassioneerd fotografe en fanatiek ontwerpster.​

Geboren als Daisy van Hellemondt in 1985. Liefdevol opgegroeid in een ondernemende familie in Boxtel. Steevast gekozen voor het volgen van creatieve studies. De liefde voor sport heb ik op latere leeftijd ontdekt. In 2010 getrouwd met de liefde van mijn leven: Mart.​

Mensen helpen zit in mijn dna.
Ik doe dit op een betrokken, warme, respectvolle en vertrouwde manier.​

Liefs,
Daisy Renders
Herinneringbewaarster®

Daisy aan het woord

Ik werd geïnterviewd door Hans Kuyper van BrancheNieuws over mijn werk als ontwerper van afscheidsdrukwerk en afscheidsfotografie.

In de media

Ik was te gast in de talkshow 'KomopVerhaalcafé'. Ik heb verteld over mijn bijdrage aan het boek Boxtel - 2020 in 366 verhalen. Benieuwd naar het project? Schakel in vanaf minuut 42. Vanaf minuut 51 ben ik even aan het woord.

Informatie aanvragen

Vraag eenvoudig de informatiebrochure aan. Geheel vrijblijvend. Zo kun je rustig alles (offline) doornemen en samen bespreken.
Weet dat ik uiterst zorgvuldig met jouw gegevens omga.​

(Met deze aanmelding kom je op Daisy's vriendenlijst. Je kunt je hier op elk moment weer voor afmelden.)

Ontmoet Paulien

stagiair t/m januari 2021

 

Al van kleins af aan ben ik bezig met camera’s en het maken van foto’s. Dat je met zo’n complex stukje techniek de wereld vast kunt leggen, was en is het helemaal voor mij. Toen nog onbewust bezig, nu met het doel om fotograaf te worden.

Afscheidsfotografie was tot voor kort een nog onbekend terrein. Een klasgenoot vertelde mij erover en ik raakte erdoor geïntrigeerd. De verhalen die zij vertelde over het werk wat ze bij Daisy deed, boeiden mij. Ik wilde dat zelf ook gaan ontdekken!

Naast fotografie is mijn gitaar ook een grote passie. Wanneer ik hier niet mee bezig ben, kun je mij wel vinden tussen de opties van Photoshop, een goed boek, Spotify afspeellijsten of ben ik opzoek naar nieuwe foto’s.

 

Vriendenlijst

Wil je ook op mijn vriendenlijst komen te staan met je e-mailadres? 
Elke maand verzamel ik dan mooie, interessante of ontroerende verhalen voor je.
Ik stuur je één mail in de maand, waarvoor je je op elk gewenst moment weer voor kan afmelden.

Contact

Ontwerpster en afscheidsfotograaf
Daisy Renders

Industrieweg 23
5281 RW Boxtel

Openingstijden: maandag t/m donderdag 9.30u - 17.00u.
Buiten deze tijden en/of dagen beperkt bereikbaar.

Het kan dat ik je e-mailbericht of je telefoonoproep niet direct beantwoord. Ik ben dan bezig met een afscheidsreportage of ontwerp rouwdrukwerk. Ik beantwoord jouw mail zorgvuldig nadien, wanneer ik er gefocust naar kan kijken. Ik geef ook jou graag mijn volledige aandacht.

Gratis parkeren voor mijn kantoor/fotostudio. Gelegen op 1 km van Station Boxtel.

Ik werk uitsluitend op afspraak.

Volg mij op social media

Voor meer informatie over mijn diensten, over mij en ontroerende verhalen.

Algemene Voorwaarden | Privacy policy

KvK 57441111 | BTW NL001749622B67

 

© 2020-2021 Webdesign door Daisy Renders | www.beeldmaakster.nl | Technische realisatie door Shout4Sites